Νάταλι Πόρτμαν: Η αλλαγή στη διατροφή της που έκανε το δέρμα της να λάμπει - iefimerida.gr

Νάταλι Πόρτμαν: Η αλλαγή στη διατροφή της που έκανε το δέρμα της να λάμπει

ΑP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αυθορμητισμός της την κάνει ακόμα πιο γοητευτική. Στα 36 της χρόνια είναι πια μητέρα δύο παιδιών και έχει βρει την συνταγή της εσωτερικής της ισορροπίας.

Η Natalie Portman παραχώρησε συνέντευξη στο The Cut και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον εαυτό της αλλά και για τα μυστικά της λαμπερής της επιδερμίδας.

Ποια είναι η αλλαγή που έκανε το δέρμα της να ηρεμήσει και να δείχνει ακόμα πιο καθαρό και φωτεινό; (πέρα από το γεγονός ότι του κάνει καθαρισμό με οργανικά προιόντα και δεν παραλείπει την κρέμα ματιών ποτέ).

«Ημουν αρκετά τυχερή γιατί η μητέρα μου δεν μου μίλησε ποτέ για την εξωτερική ομορφιά. Πάντα επικεντρωνόταν στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου, την καλοσύνη του. Ολα εξαρτώνται από το πώς συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου και το πώς νιώθεις μαζί του».

Το μυστικό ομορφιάς της Νάταλι Πόρτμαν στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάταλι Πόρτμαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ