Κι όμως κανείς δεν μπορεί να «μπλοκάρει» τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Facebook -Βγάζει σφάλμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Κι όμως κανείς δεν μπορεί να «μπλοκάρει» τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Facebook -Βγάζει σφάλμα [εικόνα]

Φωτογραφία: AP Photo/Nam Y. Huh
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περίπτωση που έχετε επιχειρήσει, για τους δικούς σας λόγους, να μπλοκάρετε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Facebook, θα είδατε πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Κανείς χρήστης του κοινωνικού δικτύου δεν μπορεί να τον κάνει «μπλοκ», όπως θα διαπιστώσατε, αφού πήγατε να το δοκιμάσετε (παραδεχτείτε το). Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την γυναίκα του Πρισίλα Τσανγκ.

Κι όμως κανείς δεν μπορεί να «μπλοκάρει» τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Facebook -Βγάζει σφάλμα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Twitter

Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό;

Ομως αποκαλύπτει πρώην τεχνικός του Facebok, πρόκειται για ένα σφάλμα στον τρόπο με τον οποίο κωδικοποιούνται τα μπλοκ και δεν έχει καμία σχέση με κάποια πρόθεση των ιδρυτών του δικτύου να αποτρέψουν μεγάλο αριθμό χρηστών να μπλοκάρουν το ίδιο άτομο.

Το γεγονός, ωστόσο, είναι πως κανείς δεν μπορεί να μπλοκάρει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Αν θέλετε να μπλοκάρετε κάποιον από την οικογένεια, τότε μπορείτε να αποκλείσετε τον σκύλο του Μπιστ ή την αδελφή του Ράντι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρκ Ζούκερμπεργκ μπλοκ Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ