Different Beast: Η πιο διάσημη gastropub των ΒΠ για τους λάτρεις του brunch [εικόνες] - iefimerida.gr

Different Beast: Η πιο διάσημη gastropub των ΒΠ για τους λάτρεις του brunch [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Σαββατοκύριακα αποτελούν ίσως το ιδανικότερο timing για να απομακρυνθείτε από το κέντρο της πόλης και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με καλή παρέα ανακαλύπτοντας μερικά από τα πιο δημοφιλή στέκια.

Σε ένα πολυσύχναστο σημείο των βορείων προαστίων και συγκεκριμένα της Κηφισιάς, στην οδό Κασσαβέτη 19 σας ένας σκιτσαρισμένος Βίσωνας σε ρόλο μασκότ σας περιμένει για να σας υποδεχτεί σε ένα περιβάλλον που μοιάζει βγαλμένο από αγγλική ταινία της δεκαετίας του ’20.

Ομορφο και στιλάτο, το «Different Beast» είναι πραγματικά αυτό που λέει το όνομά του. Μοναδικό, διαφορετικό και ξεχωριστό.

Στο μικρό του αλλά φιλόξενο χώρο πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν η πέτρα και το ξύλο, τα σερβίτσια ( από διάφορες δημοπρασίες της Αγγλίας) με τα πορσελάνινα φλιτζάνια, λευκά τούβλα με ιδιαίτερα πόστερ, λουλούδια σε μικρά βαζάκια με φόντο black coffee, upcycled αντικείμενα, το μεγάλο μοναστηριακού τύπου τραπέζι, τα ιδιαίτερα κάδρα, οι σχολικές καρέκλες και φυσικά ένας ελιτίστικος κατάλογος, με επιλεγμένα πιάτα, που δεν έχουν καμία σχέση με τα συνηθισμένα πιάτα που θα δείτε σε άλλα μαγαζιά.

Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DIFFERENT BEAST
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ