Ο Πενς έδειξε στον Τραμπ πώς θα έπρεπε να είχε συμπεριφερθεί στο Τέξας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Πενς έδειξε στον Τραμπ πώς θα έπρεπε να είχε συμπεριφερθεί στο Τέξας [εικόνες]

Ο Μάικ Πενς απομάκρυνε ξύλα / Φωτογραφία: (AP Photo/Eric Gay)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια δέχονται σφοδρή κριτική για τη στάση τους στο Τέξας και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τους πληγέντες κατοίκους, η επίσκεψη του αντιπροέδρου των
ΗΠΑ Μάικ Πενς και της συζύγου του προκάλεσε εκ διαμέτρου αντίθετη εντύπωση στους Αμερικανούς.

Το Politico αντιπαραβάλει με ιδιαίτερη ευστοχία την εικόνα που έδωσαν προς τα έξω οι δύο πολιτικοί άντρες. Ο Μάικ Πενς δεν χαιρετούσε από μακριά το πλήθος αλλά αντίθετα πλησίασε τους ταλαιπωρημένους κατοίκους, τους αγκάλιασε και άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματά τους. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε να απομακρύνει ξύλα και άλλα αντικείμενα από την πόλη Κόρπους Κρίστι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πάλι, αναφέρθηκε ελάχιστα στα θύματα και έσπευσε να κοκορευτεί για τα πλήθη των πολιτών που τον υποδέχτηκαν. Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επέλεξε να κάνει μια πιο... κλασική επίσκεψη, να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να μην κυνηγήσει τις τηλεοπτικές κάμερες και τα φλας των φωτογράφων.

Ο Πενς έδειξε στον Τραμπ πώς θα έπρεπε να είχε συμπεριφερθεί στο Τέξας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κανένας δεν σχολίασε τα παπούτσια της συζύγου του, όπως έγινε με τις ψηλοτάκουνες γόβες της Μελάνια Τραμπ, και η Κάρεν Πενς αντί να εκδώσει μια ανακοίνωση Τύπου για τον Χάρβεϊ προτίμησε να προσευχηθεί με τους κατοίκους.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, όμως, έσπευσε να μοιραστεί τα... φώτα της δημοσιότητας με τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως κάνει άλλωστε πάντα. «Τηλεφώνησα στον πρόεδρο από το Air Force Two σήμερα το πρωί και τον ρώτησα εάν θέλει να σας μεταφέρω κάποιο μήνυμα. Και μου είπε απλώς “Πες τους μόνο ότι αγαπάμε το Τέξας”».

Ο Πενς έδειξε στον Τραμπ πώς θα έπρεπε να είχε συμπεριφερθεί στο Τέξας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Δημοσιογράφοι που ταξίδεψαν μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Τέξας δήλωσαν στο Politico ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είδε ελάχιστες από τις καταστροφές που προκάλεσε ο Χάρβεϊ ούτε συναντήθηκε με τα θύματα.

Η ιστοσελίδα τονίζει, όμως, ότι ο Τραμπ απέφυγε της περιοχές που είχαν πληγεί περισσότερο από τις καταστροφές λόγω του σχεδιασμού του Λευκού Οίκου, ώστε να μην παρεμποδίσει τα σωστικά συνεργεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΝΣ Τραμπ Τέξας Χάρβεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ