Κεντροαριστερά: Μαλώνουν για την ηλεκτρονική ψηφοφορία και τα debate - iefimerida.gr

Κεντροαριστερά: Μαλώνουν για την ηλεκτρονική ψηφοφορία και τα debate

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κανόνες διεξαγωγής της ψηφοφορίας για την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς οριστικοποιήθηκαν και ανακοινώθηκαν επισήμως από την επιτροπή Αλιβιζάτου.

Οι κάλπες θα στηθούν στις 5 Νοεμβρίου, αν χρειαστεί δεύτερος γύρος στις 12 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου μαζί με παράβολο των 2.000 ευρώ.

Ως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου θα χρειαστεί να καταθέσουν και 1.000 υπογραφές από τουλάχιστον 7 περιφέρειες της χώρας με μίνιμουμ 50 υπογραφές από κάθε μία από αυτές περιφέρεια. Οι υποψηφιότητες θα επικυρωθούν στις 26 Σεπτεμβρίου.

Οι πολίτες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία θα κληθούν να συνεισφέρουν ως 4 ευρώ, θα προβλέπεται διαφορετικό ποσό για νέους και για άνεργους. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί για την κάλυψη της δαπάνης της εκλογικής διαδικασίας.

Για τα δύο ζητήματα στα οποία δεν υπάρχει ομοφωνία, την ηλεκτρονική ψηφοφορία και τα debate μεταξύ των υποψηφίων, δεν ελήφθησαν αποφάσεις και η Επιτροπή δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις προσπάθειες εξεύρεσης κοινά αποδεκτών λύσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κεντροαριστερά debate μαλώνουν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ