Το κόλπο για να φτιάξεις την πιο μαλακή και ζουμερή μπριζόλα

Το κόλπο για νας απολαύσετε την πιο ζουμερή μπριζόλα που έχετε φάει ποτέ.

Η γη είναι στρογγυλή και η μπριζόλα για να γίνει ζουμερή χρειάζεται να διατηρήσει τους χυμούς της.

Τόσο απλά, τόσο απόλυτα.

Αν και θεωρείται εύκολο φαγητό, οι τεχνικές και ο χρόνος κατά το ψήσιμό της είναι κρίσιμα στοιχεία για να πετύχει σε γεύση και υφή. Με άλλα λόγια να μην παραψηθεί και γίνει σαν να τρως ξύλο, αλλά να παραμείνει αφράτη και χυμώδης.

Μερικά από τα πιο βασικά τιπ για να τη φέρετε σε αυτή την ιδανική κατάσταση, και τα οποία είναι πρώτα πρώτα στο εγχειρίδιο κάθε καλού ψήστη, είναι να βγάζετε το κρέας τουλάχιστον 2 ώρες και να το αλατίζετε σωστά πριν το ψήσιμο. Επίσης, να την αφήνετε να «ξεκουραστεί» για 2 λεπτά αφού την αποσύρετε από τη φωτιά.

Αυτά όμως πάνω-κάτω τα ξέρετε.
Αυτό που μπορεί να σας διαφεύγει είναι το κόλπο με το παγάκι.

Διάβασε το κόλπο με το παγάκι στο BOVARY.GR .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΛΑΚΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ψήσιμο μπριζόλα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ