Σήμερα η συναυλία του Ρέμου για Αραβες στη Μύκονο -Φθάνουν κροίσοι με τζετ - iefimerida.gr

Σήμερα η συναυλία του Ρέμου για Αραβες στη Μύκονο -Φθάνουν κροίσοι με τζετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη επιτυχία φαίνεται πως είχε η συναυλία που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος με τον Έρος Ραματζότι φέτος στην Μύκονο, καθώς ο Έλληνας τραγουδιστής θα επιστρέψει σήμερα στο Nammos για ακόμη μία συναυλία, η οποία αναμένεται να «σπάσει» ξανά όλα τα ταμεία.

Ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει σήμερα με δύο Λιβανέζους, ενώ η ημερομηνία της συναυλίας του συμπίπτει με μία από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές γιορτές, η οποία ξεκινά μετά το τέλος του Χατζ (το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα στην Μέκκα).

Σήμερα η συναυλία του Ρέμου για Αραβες στη Μύκονο -Φθάνουν κροίσοι με τζετ | iefimerida.gr 0

Μάλιστα στην Μύκονο βρίσκονται ήδη οι άλλοι δύο σταρ από το Λίβανο, οι οποίοι θα τραγουδήσουν με τον Αντώνη Ρέμο, καθώς ο τραγουδιστής έχει φροντίσει να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nammos Mykonos (@nammosmykonos) στις Αύγ 31, 2017, 7:07πμ PDT

Όσο για τους ξένους σταρ, εκείνοι είναι ιδιαίτερα γνωστοί στην πατρίδα τους και ονομάζονται Ραγκέμπ Αλάμα και ο Μουσταφά Σαντάλ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Remos (@aremovic) στις Αύγ 31, 2017, 6:07πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Remos | TheVelvetVoice (@antonisremosthevelvetvoice) στις Αύγ 30, 2017, 10:09πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mustafa Sandal Official (@mustafasandal24) στις Αύγ 31, 2017, 2:43μμ PDT

Τα σκηνικά, εκείνα έχουν ήδη ετοιμαστεί με την σκηνή αυτή την φορά να μην είναι μέσα στην θάλασσα, αλλά στην άκρη της παραλίας του Nammos και την διακόσμηση να παραπέμπει σε ανατολή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Morega Andrei (@andreimorega) στις Αύγ 31, 2017, 5:31μμ PDT

Με την γιορτή των μουσουλμάνων να ξεκινά σήμερα, στο νησί αναμένονται για την συναυλία πολλοί Άραβες κροίσοι, με τον τζίρο να μην αποκλείεται να ξεπεράσει και το 1,6 εκατ. τζίρο που είχε γίνει από την συναυλία του Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι.

Άλλωστε η σημερινή μέρα είναι ημέρα γιορτής για τους μουσουλμάνους καθώς το βράδυ συνηθίζουν να συναντιούνται οι οικογένειες και να ανταλλάσσουν δώρα και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τρώνε ψητά κρέατα και διασκεδάζουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρέμος συναυλία Μύκονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ