Το κομμάτι-κλειδί που θα φοριέται όλο το φθινόπωρο και αναμένεται να γίνει sold out - iefimerida.gr

Το κομμάτι-κλειδί που θα φοριέται όλο το φθινόπωρο και αναμένεται να γίνει sold out

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φθινόπωρο προ των πυλών. H γκαρνταρόμπα μας μοιάζει σαν ένα «εργαστήρι» που θα δημιουργήσει εμφανίσεις που θα μας κάνουν να νιώθουμε άνεση και αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητά μας που αποκτά άλλους ρυθμούς.

Τα κομμάτια-κλειδιά της γκαρνταρόμπας μας θέλουμε να έχουν ευελιξία, να μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση της ημέρας

Τα φθινοπωρινά κομμάτια που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των fashionistas έχουν χρώμα και prints, μια ρομαντική και vintage αισθητική.

Ενα τοπ που ξεχωρίζει για το στιλ του έχει γίνει ήδη μέρος των εμφανίσεων των fashionistas και οι πωλήσεις του αυξάνονται συνεχώς. Το lace cutwork sweatshirt του brand Topshop έχει ξετρελάνει τα It Girls και έχει γίνει περιζήτητο. Το εν λόγω κομμάτι έχει γίνει «πρόταση» για το φετινό φθινόπωρο και μπορεί να συνδυαστεί είτε με τζιν παντελόνι είτε με παντελόνα, είτε με φούστα.

Δείτε το τοπ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλούζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ