Δεν ζητά συγγνώμη από τον Εβρά ο Σουάρες - iefimerida.gr

Δεν ζητά συγγνώμη από τον Εβρά ο Σουάρες

Δεν ζητά συγγνώμη από τον Εβρά ο Σουάρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λουίς Σουάρες δεν δείχνει διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη από τον Πατρίς Εβρά, στον οποίο επιτέθηκε ρατσιστικά στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Οκτώβριο και είχε ως αποτέλεσμα ο Ουρουγουανός επιθετικός να τιμωρηθεί με ποινή οκτώ αγωνιστικών.

«Δεν είμαι πιεσμένος καθόλου. Ήξερα τι έκανα. Υπάρχει όμως ένας άγραφος νόμος στο ποδόσφαιρο που λέει πως ότι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, παραμένει στον αγωνιστικό χώρο και κάπου εκεί τελειώνει η ιστορία», δήλωσε σε ραδιόφωνο της πατρίδας του ο 25χρονος άσος και πρόσθεσε αναφερόμενος στο παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο ομάδες:

«Ξέρω πως εναντίον της Γιουνάιτεντ θα υπάρξει ένταση γιατί θα αντιμετωπίσω τον Εβρά. Είμαι σίγουρος ότι θα με γιουχάρουν αν και ελπίζω να μην συμβεί τίποτα. Ακόμα κι αν συμβεί όμως, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μου δώσουν κίνητρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ