Σάλος με γονείς που έβαλαν το 4χρονο γιο τους να τρέχει γυμνός στο χιόνι [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με γονείς που έβαλαν το 4χρονο γιο τους να τρέχει γυμνός στο χιόνι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θυελλώδεις αντιδράσεις προκαλεί στο Ίντερνετ η ανάρτηση ερασιτεχνικού βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ένα κινεζάκι 4 ετών να τρέχει στο χιόνι στη Νέα Υόρκη, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και τα παπούτσια του, κατόπιν πιέσεων από τους γονείς του.

Το αγοράκι, το οποίο υποχρεώθηκε από τους γονείς του να τρέχει σε ένα γεμάτο από χιόνι πεζοδρόμιο της Νέας Υόρκης, κλαίει και τους εκλιπαρεί να το πάρουν αγκαλιά, αλλά αυτοί το προτρέπουν να συνεχίσει να τρέχει και του ζητούν ακόμα και να ξαπλώσει στο χιόνι, με τη δικαιολογία ότι έτσι θα ενδυναμωθεί ο χαρακτήρας και η υγεία του.

Ο πατέρας, ονόματι Χε, επιχειρηματίας από τη Νανκίν της ανατολικής Κίνας, πήγε τον περασμένο μήνα με την οικογένειά του διακοπές στη Νέα Υόρκη με την ευκαιρία του νέου σεληνιακού έτους, όπως δήλωσε, ο Σιν, ένας συνεργάτης του. «Το παιδί, το οποίο είχε γεννηθεί πρόωρα και με κακή υγεία, ακολουθεί από πολύ μικρότερη ηλικία αυστηρό πρόγραμμα με σκοπό να ξεπεραστούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Όταν ήταν ακόμη ενός έτους άρχισε να κολυμπάει σε νερό το οποίο είχε θερμοκρασία 21 βαθμούς», είπε ακόμα ο Σιν, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το βίντεο που εμφανίζει το παιδί να τρέχει στο χιόνι, υποστήριξε ότι το αγοράκι ήταν σύμφωνο και πριν τρέξει έκανε μισή ώρα ζέσταμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ