ΠΑΟΚ: Παίρνει Βιεϊρίνια και Σαμπράνο - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Παίρνει Βιεϊρίνια και Σαμπράνο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ.

Και μάλιστα με έναν γνωστό για αρχή σήμερα, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αυτή την ώρα βρίσκεται στην Τούμπα για τις υπογραφές με τον «δικέφαλο του βορρά». Ο 31χρονος εξτρέμ θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια και θα αποτελέσει το τελευταίο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου. Τις επόμενες ώρες θα… έρθουν και οι σχετικές ανακοινώσεις που θα «σφραγίσουν» και τυπικά το comeback του Βιεϊρίνια μετά από πέντε χρόνια (είχε φύγει το 2012 για την Βόλφσμπουργκ).

Επίσης, ο «δικέφαλος του Βορρά» φέρνει στη Θεσσαλονίκη και τον Κάρλος Σαμπράνο. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός από το Περού βρίσκεται ήδη σε αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, ώστε να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, με τον ΠΑΟΚ, πάντως, να μην τα έχει βρει ακόμα με τη Ρούμπιν Καζάν, κάτι, ωστόσο, που αναμένεται να συμβεί άμεσα. Την ίδια ώρα, ο Πέδρο Ενρίκε πάει προς την Καραμπάγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Βιεϊρίνια σαμπρανο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ