Νταλάρας-Μαχαιρίτσας στο Ηρώδειο: Για την στήριξη της ένωσης «Μαζί για το παιδί» - iefimerida.gr

Νταλάρας-Μαχαιρίτσας στο Ηρώδειο: Για την στήριξη της ένωσης «Μαζί για το παιδί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ενώνουν τις φωνές τους στις 27 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο για την υποστήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Οι δύο ερμηνευτές θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στα 30.000 παιδιά που στηρίζει η Ένωση.

Θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών, μεταξύ των οποίων και χαρακτηριστικά κομμάτια από την μεταξύ τους συνεργασία, όπως η «Σκόνη», το «Διδυμότειχο blues» και ο «Παλιός Στρατιώτης».

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την υποστήριξη των σωματείων που απαρτίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Τα εισιτήρια ανέρχονται σε 70 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη), 50 ευρώ (Α' ζώνη), 30 ευρώ (Β' ζώνη), 20 ευρώ (άνω διάζωμα) και 15 ευρώ (περιορισμένος αριθμός φοιτητικών εισιτηρίων στο άνω διάζωμα).

Εισιτήρια προπωλούνται από τα καταστήματα Public, το εκδοτήριο Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, στοά Πεσμαζόγλου), την τηλεφωνική γραμμή 2107234567 (με χρέωση πιστωτικής κάρτας) και την ιστοσελίδα www.ticketservices.gr

Νταλάρας-Μαχαιρίτσας στο Ηρώδειο: Για την στήριξη της ένωσης «Μαζί για το παιδί» | iefimerida.gr 0

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.

Πρόκειται για μια ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που προσφέρουν βοήθεια σε παιδιά και νέους, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.
Το 2016 τιμήθηκε με το αργυρό μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ