Λήστεψε τράπεζα γιατί ήθελε να αγοράσει... μασέλα - iefimerida.gr

Λήστεψε τράπεζα γιατί ήθελε να αγοράσει... μασέλα

ΗΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχοντας χάσει όλα της τα δόντια και μην έχοντας άλλη λύση, μια γυναίκα στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ αποφάσισε να ληστέψει μια τράπεζα, ώστε να βρει τα χρήματα που χρειαζόταν για να αποκτήσει ξανά ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Σύμφωνα με τοπικά μίντια, η 49χρονη γυναίκα εισέβαλε στην τράπεζα και έδωσε ένα σημείωμα στον ταμία, στο οποίο είχε σημειώσει πόσα χρήματα ήθελε, προειδοποιούσε ότι έχει όπλο και εξηγούσε ότι αναγκάστηκε να καταφύγει στη ληστεία, επειδή δεν είχε τα χρήματα να αγοράσει μασέλα.

Για κακή της τύχη όμως, μια υπάλληλος της τράπεζας, με την οποία πήγαιναν στην ίδια εκκλησία, την αναγνώρισε και ενημέρωσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα η γυναίκα τελικά να συλληφθεί.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή την κίνηση, καθώς δεν μπόρεσε να πάρει τα απαραίτητα χρήματα για τη μασέλα μέσω της πρόνοιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ