Το δροσερό ρόφημα για να ξαναβρείς τη φόρμα σου μετά τις διακοπές - iefimerida.gr

Το δροσερό ρόφημα για να ξαναβρείς τη φόρμα σου μετά τις διακοπές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέλετε να κάνετε το μεταβολισμό σας να δουλεύει υπερωρίες; Σας έχουμε το ιδανικό ρόφημα.

Ας ξεκινήσουμε με μια οικουμενική αλήθεια. Σχεδόν όλα τα κείμενα που στον τίτλο τους φέρουν τη φράσεις «μετά τις διακοπές» ή «μετά τις γιορτές» κάτα 99% θα μιλάνε για δίαιτα ή αποτοξίνωση.

Αυτό το άρθρο δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά δεν γράφτηκε για να σας υποσχεθεί πράγματα που δεν γίνονται.

Ακόμα κι αν φύγατε απογοητευμένη από την τελευταία σας συνάντηση με τη ζυγαριά, δεν χρειάζεται άγχος και αρνητική διάθεση.

Μαζευτήκαμε όλοι εδώ για να σας μιλήσουμε για ένα ρόφημα, που χάρη στα αποτοξινωτικά του συστατικά «μπουστάρει» το μεταβολισμό και κάνει πιο εύκολη τη ζωή αν είστε σε φάση που θέλετε να χάσετε κάποια νεοαποκτηθέντα- post vacation- κιλά τα οποία -μεταξύ μας- καλά κάνατε και πήρατε γιατί καλοκαίρι χωρίς παγωτά, γεμιστά και καθισιό δε γίνεται.

Αρχικά, ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε για να επαναφέρετε το σώμα σας σε φόρμα: Μπείτε σε ένα ρυθμό υγιεινής διατροφής, καταναλώστε πιο light γεύματα και (ξανα)βάλτε την άσκηση στο πρόγραμμά σας (και όταν λέμε «άσκηση» δεν εννοούμε να χτυπιέστε με τις ώρες στο γυμναστήριο. Ακόμα και το γρήγορο περπάτημα μισής ώρας βοηθάει) και, μαζί με όλα αυτά, προσθέστε αυτό το θρεπτικό και υγιεινό ρόφημα που θα γίνει ο μοχλός για να φτάσετε πιο γρήγορα στον τελικό σας στόχο.

Δες πως θα φτιάξεις το ρόφημα που ενισχύει το μεταβολισμό και καίει το λίπος στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ