Αντρας μαχαίρωσε αστυνομικό σε κεντρική πλατεία της Στοκχόλμης - iefimerida.gr

Αντρας μαχαίρωσε αστυνομικό σε κεντρική πλατεία της Στοκχόλμης

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε αστυνομικός στη Σουηδία / Φωτογραφία: The Local Sweden
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο λαιμό μαχαιρώθηκε από άγνωστο άντρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, ένας Σουηδός αστυνομικός σε πολυσύχναστη πλατεία της Στοκχόλμης.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Medborgarplatsen και, σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης συνελήφθη.

Οπως έγινε γνωστό, ο άντρας πλησίασε τον αστυνομικό από πίσω και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε στο λαιμό. Mέχρι στιγμής, όμως, δεν έχουν γίνει τα αίτια της επίθεσης.

Οι αρχές εκκένωσαν άμεσα την περιοχή και, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί εθεάθησαν να σέρνουν τον δράστη προς τα περιπολικά.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην σουηδική ταμπλόιντ Aftonbladet: «Βγήκα από το μετρό όταν η αστυνομία έσερνε έναν άντρα, που έμοιαζε περίπου 30 ετών».

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καρολίνσκα αλλά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Local της Σουηδίας, η ζωή του δεν κινδυνεύει.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αστυνομικός τραυματίστηκε στην πλατεία Medborgarplatsen. Ένας άνθρωπος έχει συλληφθεί» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Στοκχόλμης, Anders Bryngelsson.

Η κρατική τηλεόραση SVT, επικαλούμενη αστυνομική πηγή, μετέδωσε ότι ο δράστης είναι «γνωστός στην περιοχή».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σουηδία αστυνομικός επίθεση πλατεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ