Μουντιάλ 2018: Με πολλά προβλήματα η Εθνική κόντρα στην Εσθονία - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Με πολλά προβλήματα η Εθνική κόντρα στην Εσθονία

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται απόψε (21:45, ΣΚΑΪ, Cosmote Sport 1), την Εσθονία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχοντας όμως να λύσει αρκετά προβλήματα.

Οι τελευταίες μέρες δεν ήταν ιδανικές για τον Μίκαελ Σκίμπε. Ο Στέφανος Καπίνο, ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (τιμωρημένος), ο Παναγιώτης Κουρμπέλης και ο Κώστας Μήτρογλου αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού και όλοι τους τέθηκαν νοκ-άουτ από το αποψινό ματς.

Ο Σκίμπε καλείται να βρει λύσεις, ειδικά για την άμυνα εκεί όπου δεν αποκλείεται να επαναφέρει σε ρόλο δεξιού μπακ τον Γιάννη Μανιάτη, μια θέση που γνωρίζει αρκετά καλά αφού έτσι ξεκίνησε την καριέρα του.

Η Ελλάδα χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη ώστε να παραμείνει στην 2η θέση ενώ την Κυριακή θα υποδεχθεί το Βέλγιο, στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου. Με δύο νίκες, τότε θα ελπίζει ακόμη και σε απευθείας πρόκριση ενώ θα έχει κάνει το μεγάλο άλμα για να εξασφαλίσει τη 2η θέση που δίνει το εισιτήριο για τα μπαράζ.

Από την πλευρά τους οι Εσθονοί ταξίδεψαν στην Ελλάδα με έξι νέα πρόσωπα στην αποστολή συγκριτικά με την τελευταία τους αναμέτρηση ενώ στον όμιλο έχουν γνωρίσει ήδη τέσσερις ήττες σε έξι αγώνες.

Αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στα μετόπισθεν, έχοντας δεχθεί ήδη 17 γκολ ενώ επιθετικά δεν δημιουργούν πολλούς κινδύνους ειδικά εκτός έδρας.

Σήμερα μάλιστα αναμένεται να παρατάξουν μια 11άδα με πεντάδα στην άμυνα, ώστε να δυσκολέψουν όσο περισσότερο μπορούν την Ελλάδα.

Πιθανές Συνθέσεις
Ελλάδα: Καρνέζης – Μανιάτης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Σταφυλίδης – Σάμαρης, Ζέκα – Φορτούνης, Μάνταλος, Δώνης – Βέλλιος.
Εσθονία:Ακσάλου – Τενίστε, Γιάγκερ, Μπαράνοφ, Κλάβαν, Κρούγκλοφ – Καλάστε, Κάιτ, Ντμιτρίεφ, Ζενιόφ - Ανιέρ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Εσθονία Παγκόσμιο Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ