Newsweek κατά Τραμπ: Είναι έτοιμος για πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα; - iefimerida.gr

Newsweek κατά Τραμπ: Είναι έτοιμος για πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ η ένταση με τη Βόρεια Κορέα χτυπάει κόκκινο, με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να πολώνει συνεχώς το κλίμα, οι Αμερικανοί δεν δείχνουν να εμπιστεύονται διόλου τον προέδρό τους, Ντόναλντ Τραμπ. Τα πυρηνικά στα χέρια του Τραμπ, για την ακρίβεια.

Συγκεκριμένα, δημοσκόπηση που διενήργησε το ινστιτούτο Pew Research και δημοσιεύεται στο αμερικανικό περιοδικό Nesweek δείχνει ότι η πλειονότητα των Αμερικανών δεν εμπιστεύεται τα πυρηνικά στα χέρια του Τραμπ, με το 58% να εκφράζει φόβους για τον τρόπο με τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

Ενδεικτική του κλίματος στις ΗΠΑ είναι η λεζάντα στο εξώφυλλο του περιοδικού. «Μπορούν οι στρατηγοί του Τραμπ να σώσουν τις ΗΠΑ -και τον κόσμο- από τον Τραμπ;», γράφει χαρακτηριστικά στο εξώφυλλο που δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο με ένα στρατιωτικό κράνος στραβοφορεμένο στο κεφάλι του.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο θέμα της κρίσης στη Β. Κορέα, το περιοδικό αναφέρει ότι τις τελευταίες ώρες διατυπώνονται αμφίσημες δηλώσεις από την πλευρά της Ουάσινγκτον. Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος κλείνει τον δίαυλο επικοινωνίας με το καθεστώς της Πιονγιάνγκ, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τζέιμς Μάτις, υποστηρίζει ότι υπάρχουν ακόμη διπλωματικές λύσεις.

Newsweek κατά Τραμπ: Είναι έτοιμος για πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα;  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Κιμ Γιονγκ Ουν Newsweek
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ