Κίνδυνος αποκλεισμού για ΑΕΚ λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών της - iefimerida.gr

Κίνδυνος αποκλεισμού για ΑΕΚ λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών της

Κίνδυνος αποκλεισμού για ΑΕΚ λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ ενόψει της απολογίας της ΠΑΕ στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA στις 16 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», τα ληξιπρόθεσμα χρέη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ από τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέρχονται στα 21 εκ. ευρώ, ενώ ο εισαγγελέας της πειθαρχικής επιτροπής έχει ήδη εισηγηθεί τον τριετή αποκλεισμό της Ένωσης από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή στις 23 Φεβρουαρίου.

Πηγή της UEFA ανέφερε στην εφημερίδα πως θα ήταν καλύτερο για την ΠΑΕ να προτείνει η ίδιο τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της, προκειμένου να περιορίσει την εγχώρια ζημία της και να κερδίσει χρόνο να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση.

Αν η ΑΕΚ δεν εξασφαλίσει την άδεια να συμμετέχει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, τότε έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο CAS, εφόσον έχει παρουσιάσει βελτίωση στα οικονομικά της. Επιπλέον, εάν δεν εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την UEFA, τότε δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στην Super League και θα υποβιβαστεί αυτόματα στη Football League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ