Ντεμαράζ Παναθηναϊκού - Εφτασε ο Μουνιέ, έρχεται και ο Χίλιεμαρκ - iefimerida.gr

Ντεμαράζ Παναθηναϊκού - Εφτασε ο Μουνιέ, έρχεται και ο Χίλιεμαρκ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Αντονι Μουνιέ προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα ενώ σήμερα αναμένεται και η άφιξη του Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Δύο ημέρες πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές μεταγραφές από την ιταλική αγορά.

ο πλάγιος επιθετικός Αντονι Μουνιέ ήρθε από την Μπολόνια για να ενισχύσει το ένα φτερό της επίθεσης του τριφυλλιού ενώ ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα.

Ο Γάλλος, εμφανίστηκε ευδιάθετος στο αεροδρόμιο και παρά το γεγονός ότι δεν σταμάτησε για δηλώσεις μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν, ανέφερε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί ακόμη και αύριο αν χρειαστεί.

Ο Χίλιεμαρκ, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός από την Τζένοα, αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Σουηδίας, βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και αναμφίβολα αποτελεί την ποιοτικότερη λύση που έχει προστεθεί τα τελευταία χρόνια στο ρόστερ των πρασίνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μουνιε Χίλιεμαρκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ