Μπέλφαστ: Παιδιά βρήκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι ενώ έπαιζαν -Το σώμα βρέθηκε κοντά σε δημοτικό σχολείο - iefimerida.gr

Μπέλφαστ: Παιδιά βρήκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι ενώ έπαιζαν -Το σώμα βρέθηκε κοντά σε δημοτικό σχολείο

Παιδιά βρήκαν «ανθρώπινο κεφάλι» ενώ έπαιζαν/ Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστυνομικοί απέκλεισαν τους δρόμους γύρω από το Γκρέιτερ Σάνκιλ στο Μπέλφαστ την Τετάρτη, όταν ειδοποιήθηκαν για την ύπαρξη ενός ανθρώπινου κεφαλιού σε κοντινή περιοχή.

Σύμφωνα με την Daily Mail, 3 αγόρια που έπαιζαν σε αλάνα της περιοχής ανακάλυψαν ένα ανθρώπινο κεφάλι και κάλεσαν άμεσα την αστυνομία.

Το υπόλοιπο σώμα βρέθηκε στην ευρύτερη συνοικία του Σάνκιλ, σε μια περιοχή με πυκνό δάσος και κοντά σε ένα δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες παιδιών το πτώμα είχε «γκρι μάτια».

Μάρτυρας που άκουσε τα παιδιά δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι «το πιο νεαρό από τα παιδιά είχε γονατίσει και έδειχνε το κεφάλι στα άλλα δύο. Μετά τα παιδιά πανικοβλήθηκαν και μιλούσαν για τα «γκρι μάτια» που είχε ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει το κεφάλι».

Το ειδεχθές έγκλημα ερευνάται από άνδρες τις αστυνομίας, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την ταυτότητα του θύματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπέλφαστ κεφάλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ