Υπόμνημα σε Τσίπρα με τις προτάσεις της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Υπόμνημα σε Τσίπρα με τις προτάσεις της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις θέσεις και τις προτάσεις της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΟΒΣΘ), έθεσε ο πρόεδρός της Γιάννης Παπαργύρης, με υπόμνημα προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Το ασφαλιστικό, το φορολογικό, θέματα χρηματοδότησης, διαχείρισης κόκκινων δανείων, λειτουργία της αγοράς τις Κυριακές, αλλά και ο ΟΑΣΘ, η εξωδικαστική ρύθμιση ιδιωτικού χρέους και ο ακατάσχετος επιχειρηματικός λογαριασμός, τέθηκαν στο σχετικό υπόμνημα, ενώ ο πρόεδρος επεσήμανε ότι οι προτάσεις της Ομοσπονδίας πρέπει να ληφθούν υπόψη «διότι αποτελούν αναγκαίους όρους για την ομαλή και αποτελεσματική εφαρμογή ενός σύγχρονου δίκαιου και βιώσιμου συστήματος».

Επίσης, ο κ. Παπαργύρης αναφέρει, ότι ο πρωθυπουργός, στη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς της Β. Ελλάδας το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, ανέλαβε τη δέσμευση ότι «για το θέμα του παγώματος των ληξιπρόθεσμων οφειλών, θα υπάρξει νομοθέτηση πριν την έναρξη της 82ης ΔΕΘ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας υπόμνημα ΟΒΣΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ