Τα ιδανικά χτενίσματα για μια βροχερή ημέρα - iefimerida.gr

Τα ιδανικά χτενίσματα για μια βροχερή ημέρα

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μύρισε φθινόπωρο!

Πριν καν προλάβουν οι εικόνες του καλοκαιριού να γίνουν όμορφες αναμνήσεις, ο ουρανός γκριζάρει, οι πρώτες σταγόνες της βροχής κάνουν αισθητή την παρουσία τους και φέρνουν αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες.

Αλλαγές όμως σημειώνονται και στην ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούμε προκειμένου να διατηρήσουμε λαμπερή την εικόνα μας. Ενα από τα σημεία επάνω μας που επηρεάζονται όσο τίποτα από τη βροχή και την υγρασία που αυτή προκαλεί είναι τα μαλλιά μας, μιας και αυτά τότε τείνουν να φριζάρουν και παίρνουν ανεξέλεγκτο σχήμα -πολλές φορές ακόμα κι αν έχουμε επισκεφτεί μόλις το κομμωτήριο.

Εμείς σας προτείνουμε τα πιο όμορφα και βολικά χτενίσματα που θα σας «σώσουν» αυτές τις δύσκολες ημέρες, τα οποία μπορείτε να υιοθετήσετε συνδυάζοντας τα με έξυπνα beauty tips που αφορούν στη φροντίδα των μαλλιών.

Δείτε ποια είναι τα ιδανικά χτενίσματα για τις βροχερές ημέρες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ