Ηρθε ο Μαουρίτσιο για τον ΠΑΟΚ -Μίχελ: «Ναι, παραιτήθηκα» - iefimerida.gr

Ηρθε ο Μαουρίτσιο για τον ΠΑΟΚ -Μίχελ: «Ναι, παραιτήθηκα»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγεμα της Τρίτης ο Χοσέ Μαουρίτσιο.

Ο 28χρονος μέσος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το απόγευμα της Τρίτης και πλέον η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία.

Πλέον απομένει να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνούν το 1εκατ. ευρώ.

Στις δηλώσεις του, λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως θα χρειαστεί περίπου δέκα μέρες για να είναι σε θέση να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. «Θα υπογράψω τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά και τις επόμενες που θα έρθουν. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για τους στόχους στο ελληνικό πρωτάθλημα κι έτσι του χρόνου να είμαστε στο Champions League».

Για το πότε θα είναι έτοιμος: «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση πιστεύω σε 10 ημέρες θα είμαι έτοιμος».

Για την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Πριν από δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να με αποκτήσει. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που εξελίσσεται και αναπτύσσεται συνεχώς και έχω κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Είμαι χαρούμενος που ήρθα και αυτή πιστεύω είναι η κατάλληλη στιγμή».

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: «Όχι δε μίλησα με κάποιον. Ακολούθησα τις συμβουλές του ατζέντη μου και το τι ήθελα να κάνω εγώ. Και αυτό ήταν να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ».

Ο Λούμπος Μίχελ που βρισκόταν εκεί για να υποδεχθεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ τον Βραζιλιάνο μέσο παραδέχθηκε ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του στην διοίκηση μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως το μέλλον του εξαρτάται από την απόφαση που θα πάρει ο Ιβάν Σαββίδης. «Ναι παραιτήθηκα, ωστόσο είναι θέμα Σαββίδη αν η παραίτηση μου θα γίνει αποδεκτή ή μη», είπε χαρακτηριστικά ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ μιχελ μαουριτσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ