Το συγκινητικό μήνυμα της Πάρις Τζάκσον για τον πατέρα της -Σαν σήμερα θα γινόταν 59 ετών - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα της Πάρις Τζάκσον για τον πατέρα της -Σαν σήμερα θα γινόταν 59 ετών

ΑP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά την εμφάνισή της στα φετινά βραβεία MTV και τον τρόπο με τον οποίο αξιοποίησε τον ρόλο της ως παρουσιάστρια του βραβείου για το καλύτερο βίντεο της ποπ, η 19χρονη Πάρις στρέφει όλα τα βλέμματα επάνω της με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τον αγαπημένο της πατέρα.

«Ποτέ ξανά δεν θα νιώσω αγάπη, όπως αυτή που ένιωθα μαζί σου».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στην Πάρις Τζάκσον. Την κόρη του θρύλου της ποπ σκηνής που αν ζούσε σήμερα, θα γιόρταζε τα 59α γενέθλια του μαζί με ανθρώπους που τον λάτρευαν, όπως η Πάρις. Εκείνη θέλοντας να τιμήσει τον πατέρα της, τον βασιλιά της ποπ σκηνής, μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες με τους θαυμαστές της (σχεδόν δύο εκατομμύρια) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια τρυφερή φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και την εποχή των 1990s.

Η λεζάντα που συνοδεύει τη συγκεκριμένη φωτογραφία, στην οποία η Πάρις βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα της και του δίνει ένα φιλί στο στόμα.

Δείτε τη φωτογραφία και διαβάστε το μήνυμά της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάρις Τζάκσον Μάικλ Τζάκσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ