Αυτός είναι ο νέος τρόπος για να φορέσεις το eyeliner - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο νέος τρόπος για να φορέσεις το eyeliner

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλοτε το eyeliner ήταν ταυτισμένο με το γκόθικ στιλ, όμως σήμερα αποτελεί ένα από τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ στο νεσεσέρ των γυναικών, αφού είναι το «εργαλείο» εκείνο που μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά το βλέμμα, να του χαρίσει δηλαδή βάθος, να κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν μακρύτερες και πιο έντονες ή σκούρες και να διορθώσει το σχήμα των ματιών.

Επειδή όμως οι τεχνικές του ταλαντούχων επαγγελματιών στο χώρο του μακιγιάζ είναι ατέλειωτες, το κλειδί είναι να βρείτε αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, εξυπηρετεί ιδανικότερα το beauty look που θέλετε να πετύχετε και σας αναδεικνύει, ακόμα κι αν χρειαστεί να «σπάσετε» κάποιους από τους κανόνες που γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Αν αναζητάτε εκείνο το μακιγιάζ των ματιών με τη χρήση του eyeliner, του οποίου το αποτέλεσμα θα είναι οπτικά άρτιο, έντονο και φυσικό, ενώ ταυτόχρονα θα γεμίζει τα κενά που υπάρχουν ανάμεσα στις βλεφαρίδες σας, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε μια από τις τεχνικές του παρελθόντος που επανήλθε στο προσκήνιο, κυρίως μέσα από brands.

Δείτε ποιος είναι ο νέος τρόπος να φορέσετε το eyeliner και να αλλάξετε το μακιγιάζ των ματιών σας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακιγιάζ ματιών eyeliner tightlining
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ