Αυστραλία: Σέρφερ δέχτηκε επίθεση από λευκό καρχαρία και τη γλίτωσε επειδή του έριξε... μπουνιά! [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυστραλία: Σέρφερ δέχτηκε επίθεση από λευκό καρχαρία και τη γλίτωσε επειδή του έριξε... μπουνιά! [εικόνες]

Άγιο είχε ο Μαρσέλ Μπρούντλερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγιο είχε ένας σέρφερ από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, που δέχτηκε επίθεση από λευκό καρχαρία και τη... γλίτωσε μόνο με μια γρατσουνιά στην πλάτη του!

Ο 37χρονος Μαρσέλ Μπρούντλερ, που μίλησε στο ΑΒC News, εκτιμά ότι ο καρχαρίας είχε μήκος περίπου τριών μέτρων. Όπως είπε ο ίδιος, κατάφερε να διαφύγει επειδή του έριξε μια... γροθιά στον καρχαρία! Ήταν, όμως, και τυχερός, καθώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πέρασε ένα μεγάλο κύμα που τον μετέφερε με ασφάλεια στην ακτή.

«Αρχικά νόμιζα ότι είναι δελφίνι αλλά σύντομα κατάλαβα ότι είναι πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος από το θηλαστικό. Βούτηξε, επέστρεψε προς τα εμένα, δάγκωσε τη σανίδα, έκανε έναν κύκλο γύρω μου και στη συνέχεια με έπιασε από τη στολή του δύτη που φορούσα» δήλωσε ο ίδιος.

Αυστραλία: Σέρφερ δέχτηκε επίθεση από λευκό καρχαρία και τη γλίτωσε επειδή του έριξε... μπουνιά! [εικόνες]  | iefimerida.gr 0


«Ούρλιαζα και του έριχνα γροθιές την ώρα που μου επιτίθετο» είπε ο Μπρούντλερ, μιλώντας στο Associated Press, και συνέχισε: «Ήμουν πολύ τυχερός. Εμφανίστηκε από το πουθενά ένα κύμα».
Την ιστορία του 37χρονου επιβεβαιώνει και ένας παρευρισκόμενος, ο Βον Γκράεβενιτς Σάντσεζ. «Ο καρχαρίας ήταν τεράστιος» δήλωσε ο ίδιος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής δήλωσε με τη σειρά του ότι ο Μπρούντλερ ήταν αδιανόητα ψύχραιμος μετά την επίθεση.

Αυστραλία: Σέρφερ δέχτηκε επίθεση από λευκό καρχαρία και τη γλίτωσε επειδή του έριξε... μπουνιά! [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Ο καρχαρίας άφησε δαγκωματιές στη σανίδα του και έσκισε τη στολή του... Αλλά εκείνος δεν τραυματίστηκε. Ήταν πολύ, πολύ τυχερός» δήλωσε ο Μικ Άτκινσον, και συμπλήρωσε: «Την ώρα της επίθεσης ήταν μέσα στο νερό και άλλοι τέσσερις σέρφερ και άρχισαν να κινούνται προς την ακτή πολύ γρήγορα».

Ο ελβετικής καταγωγής Μπρούντλερ δεν εμφανίζεται, όμως, έτοιμος να... κρεμάσει τη σανίδα του σερφ. Όπως είπε ο ίδιος, μάλλον θα κάνει σερφ και την επόμενη εβδομάδα.

«Μάλλον όχι μόνος μου, όμως, θα είναι λίγο τρομακτικό» ανέφερε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρχαρίας επίθεση Αυστραλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ