Η καλλιτέχνης που αλλάζει την αντίληψη για το ανθρώπινο σώμα μέσα από τα πανέξυπνα σκίτσα της - iefimerida.gr

Η καλλιτέχνης που αλλάζει την αντίληψη για το ανθρώπινο σώμα μέσα από τα πανέξυπνα σκίτσα της

Instagram/weisstub
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν η μαγεία της ανακάλυψης έγκειται (και) στο να βλέπεις το ίδιο πράγμα με διαφορετική ματιά (όπως έλεγε κάποτε ο γάλλος συγγραφέας και φιλόσοφος Μαρσέλ Προυστ), τότε αυτή η ισραηλινή καλλιτέχνης το καταφέρνει και με το παραπάνω.

Το όνομά της είναι Sophia Weisstub και λατρεύει να σχεδιάζει, αλλά όχι απαραίτητα μόνο πάνω στο χαρτί.

Πρόκειται για μια illustrator από το Τελ Αβίβ που χρησιμοποιεί το ίδιο της το σώμα (για την ακρίβεια φωτογραφίες του) ως καμβά για να δημιουργήσει μερικά από τα πιο εύστοχα, έξυπνα, κωμικά doodles.

Βασικός της στόχος είναι να φέρει τον θεατή αντιμέτωπο με σημεία της ανθρώπινης ανατομίας, αλλά και σεξουαλικότητας που θεωρούνται ακόμα ταμπού και με τα οποία δεν είναι (απαραίτητα) όλοι εξοικειωμένοι.

«Θα ήθελα να υπάρχω σε ένα κόσμο που θα επέτρεπε στον καθένα να εκφράζεται ελεύθερα, ειδικά όσον αφορά στο σεξ», αναφέρει σε πρόσφατή της συνέντευξη στο περιοδικό Sleek.

Δες τα προκλητικά και δυνατά σκίτσα της Sophia Weisstub στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ