Το νέο, αυτοκρατορικής χλιδής, εξοχικό του Πούτιν, σε νησί -Με χρυσά πλακάκια [εικόνες] - iefimerida.gr

Το νέο, αυτοκρατορικής χλιδής, εξοχικό του Πούτιν, σε νησί -Με χρυσά πλακάκια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο εξοχικό ανυπέρβλητης χλιδής, όπως αρμόζει σε έναν «τσάρο», κατασκεύασε για τον εαυτό του ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το πολυτελές εξοχικό βρίσκεται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, σε ένα νησί στα βόρεια της χώρας, λίγα μόνο μίλια από τα σύνορα της Ρωσίας με τη Δύση.

Συγκεκριμένα, το αρχοντικό που ονομάζεται Villa Sellgren βρίσκεται στο νησί Lodochny στον κόλπο του Vyborg Bay, 12 μίλια από τα σύνορα της Ρωσίας με τη Φινλανδία.

Το σπίτι είναι γνωστό στο ρωσικό λαό, καθώς είχε χρησιμοποιηθεί το 1987 ως σκηνικό για ένα σοβιετικό φιλμ για τον Σέρλοκ Χολμς.

Το νέο, αυτοκρατορικής χλιδής, εξοχικό του Πούτιν, σε νησί -Με χρυσά πλακάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το σπίτι χτίστηκε το 1913 από τον διάσημο Φινλανδό αρχιτέκτονα Uno Ullberg. Στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε και ερειπώθηκε. Το 2010 άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης. Η παλιά βίλα ανακαινίστηκε πλήρως, ενώ έγινε και μια επέκταση. Ορισμένοι εικάζουν ότι χτίστηκε ένα ξεχωριστό σπίτι το οποίο συνδέθηκε με το παλαιό.

Επισήμως η βίλα ανήκει σε στενό φίλο του Ρώσου προέδρου, αλλά οι ντόπιοι λένε ότι ανήκει στον ίδιον τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Συχνά στο νησί εμφανίζονται βαριά οπλισμένοι άνδρες ασφαλείας και αξιωματικοί της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας, εμποδίζοντας τους ντόπιους να πλησιάσουν.

Το νέο, αυτοκρατορικής χλιδής, εξοχικό του Πούτιν, σε νησί -Με χρυσά πλακάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το νέο, αυτοκρατορικής χλιδής, εξοχικό του Πούτιν, σε νησί -Με χρυσά πλακάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Εντωμεταξύ, εντύπωση προκαλεί ότι κατά την ίδια περίοδο εμφανίστηκαν και άλλα μεγάλα σπίτια στο νησί, ενώ αξίζει αν σημειωθεί ότι παλαιότερα το δάσος στο νησί ήταν προστατευόμενη περιοχή, ωστόσο αποχαρακτηρίστηκε πριν λίγα χρόνια για να κατασκευαστεί ένα «θέρετρο».

Οι ντόπιοι σε αναρτήσεις τους στο Ιντερνετ καταγγέλλουν ότι έχει κατασκευαστεί ελικοδρόμιο στο νησί ενώ τους έχε απαγορευτεί πλήρως η είσοδος. «Μάλιστα, έχει τοποθετηθεί ραντάρ στην παραλία για να εντοπίζονται τυχόν δύτες που προσπαθούν να βγουν στις ακτές», έγραψε κάποιος άλλος, ενώ κάτοικος που υπογράφει ως Αλέξανδρος εμφανίζεται σίγουρος για το ότι πρόκειται για το εξοχικό του Πούτιν.

Εικάζεται ότι ο Ρώσος Πρόεδρος επισκέπτεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο το εν λόγω σπίτι το οποίο προστατεύεται από έναν φράκτη τριών μιλίων. Τα 3D σχέδια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο θεωρείται ότι απεικονίζουν το εσωτερικό του ανακαινισμένου, σχεδόν 5.000 τετραγωνικών μέτρων, σπιτιού.

Οπως φαίνεται λοιπόν, ο Πούτιν έφτιαξε μια εσωτερική πισίνα με επιχρυσωμένα πλακάκια, σάουνα, μια ξεχωριστή αίθουσα μπιλιάρδου και ένα γραφείο με το ρωσικό έμβλημα του αετού.

Το νέο, αυτοκρατορικής χλιδής, εξοχικό του Πούτιν, σε νησί -Με χρυσά πλακάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το νέο, αυτοκρατορικής χλιδής, εξοχικό του Πούτιν, σε νησί -Με χρυσά πλακάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το νέο, αυτοκρατορικής χλιδής, εξοχικό του Πούτιν, σε νησί -Με χρυσά πλακάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Το νέο, αυτοκρατορικής χλιδής, εξοχικό του Πούτιν, σε νησί -Με χρυσά πλακάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Το νέο, αυτοκρατορικής χλιδής, εξοχικό του Πούτιν, σε νησί -Με χρυσά πλακάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Το νέο, αυτοκρατορικής χλιδής, εξοχικό του Πούτιν, σε νησί -Με χρυσά πλακάκια [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν εξοχικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ