Τζέρεμι Ρένερ: Σταρ του Χόλιγουντ, αλλά κυρίως οικοδομικές εργασίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Τζέρεμι Ρένερ: Σταρ του Χόλιγουντ, αλλά κυρίως οικοδομικές εργασίες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν δεν γυρίζει ταινίες, ο Τζέρεμι Ρένερ, ήρωας του θρίλερ Wind River, ανακαινίζει σπίτια. Τα αρχιτεκτονικά του σχέδια είναι κατ'εικόνα του σωματότυπου που διαθέτει: γιγάντια.


Αυτό που κάνει είναι ότι εγκαθίσταται ο ίδιος για ένα διάστημα στα σπίτια, τα οποία έχει προβλέψει να ανακαινίσει, ώστε να κατανοήσει τι πρέπει να κάνει, τα ξαναφτιάχνει από το μηδέν και στη συνέχεια τα πουλάει.

Τζέρεμι Ρένερ: Σταρ του Χόλιγουντ, αλλά κυρίως οικοδομικές εργασίες [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο 46χρονος σταρ, διάσημος για τον ρόλο του HawkEye, στην ταινία Avengers, ασκεί αυτή την δραστηριότητα παράλληλα με τον κινηματογράφο, εδώ και πολλά χρόνια. Το τελευταίο του κατόρθωμα είναι ότι αγόρασε μια κατοικία 7 εκατομμύρια δολάρια και την πούλησε τρεις φορές την τιμή της.

Τζέρεμι Ρένερ: Σταρ του Χόλιγουντ, αλλά κυρίως οικοδομικές εργασίες [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η ιδέα να συλλάβει μια νέα εικόνα ενός σπιτιού, είναι αυτό που του αρέσει. Πιστεύει ότι αυτό είναι ακριβώς η επιτυχία: να μην γνωρίζεις όρια και να μεγαλώνεις το μέρος στο οποίο ανήκεις.
Το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε ήταν πολύ μικρό. Ηταν στο Modesto, στη βόρεια Καλιφόρνια. Η πόλη του φαινόταν σαν υπαίθρια φυλακή, παρότι είναι αρκετά τακτοποιημένη, σαν σκηνικό της δεκαετίας του 1950. Ο Ρένερ είναι το μεγαλύτερο από πέντε παιδιά μιας οικογένειας που ο πατέρας εγκατέλειψε και η μητέρα μεγάλωσε μόνη της.

Τζέρεμι Ρένερ: Σταρ του Χόλιγουντ, αλλά κυρίως οικοδομικές εργασίες [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Σήμερα, ο Τζέρεμι Ρένερ θεωρείται επαγγελματίας ακινήτων και ίδρυσε εταιρεία με τον συνάδελφό του ηθοποιό Kristoffer Winters, ο οποίος έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην αρχιτεκτονική.
Το μεγαλύτερο δημιούργημά του είναι μια κατοικία στα πόδια των λόφων του Χόλιγουντ, την οποία αγόρασε για 1,35 εκατομμύρια δολάρια το 2007 και την πούλησε το 2015 για 5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Πρόκειται για μια βίλα 650 τμ, με 5 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια, ενώ σε μια από τις αίθουσές της λέγεται ότι έκανε έναν από τους γάμους του ο Τσάρλι Τσάπλιν.

Τζέρεμι Ρένερ: Σταρ του Χόλιγουντ, αλλά κυρίως οικοδομικές εργασίες [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Τζέρεμι Ρένερ: Σταρ του Χόλιγουντ, αλλά κυρίως οικοδομικές εργασίες [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Ενας ειδικός ακινήτων δήλωσε για τον σταρ του κινηματογράφου στο Hollywood Reporter : «Ο Τζέρεμι Ρένερ είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας ακινήτων και leader στον τομέα του. Κάνει καταπληκτική δουλειά στην ανακαίνιση κατοικιών, πάντα σέβεται το περιβάλλον και τα υλικά κατασκευής».
Ο Ρένερ γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την συμμετοχή του στις ταινίας «Οι κληρονόμοι του Jason Bourne» και Mission impossible με τον Τομ Κρουζ.

Τζέρεμι Ρένερ: Σταρ του Χόλιγουντ, αλλά κυρίως οικοδομικές εργασίες [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Είναι εξαιρετικά διακριτικός για την προσωπική του ζωή. Το 2014 παντρεύτηκε ένα μοντέλο, την 25χρονη Καναδή Sonni Pacheco με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Ava Berlin. Το ζευγάρι χώρισε λίγο αργότερα. Εκτός από τον κινηματογράφο και τις οικοδομικές εργασίες, ο Τζέρεμι Ρένερ μελετά τις θρησκείες, την εγκληματολογία και ασκεί τις πολεμικές τέχνες.

Τζέρεμι Ρένερ: Σταρ του Χόλιγουντ, αλλά κυρίως οικοδομικές εργασίες [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Τζέρεμι Ρένερ: Σταρ του Χόλιγουντ, αλλά κυρίως οικοδομικές εργασίες [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ