Η σπιτική μάσκα που θα επαναφέρει τη ζωντάνια στα μαλλιά σου μετά τις διακοπές - iefimerida.gr

Η σπιτική μάσκα που θα επαναφέρει τη ζωντάνια στα μαλλιά σου μετά τις διακοπές

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διακοπές τελείωσαν. Αλλά, απ' ότι φαίνεται, φεύγοντας πήραν και τη λάμψη των μαλλιών σας.

Το έργο το έχετε ξαναδεί εξάλλου. Όταν επιστρέφετε από τις διακοπές μπορεί να είστε σαφώς πιο μαυρισμένη και ανανεωμένη, αλλά τα μαλλιά σας ακολουθούν άλλο μονοπάτι. Δείχνουν ταλαιπωρημένα, εξασθενημένα και βασικά ξηρά.

Ακόμα κι αν είχατε προνοήσει για μια ενισχυτική επίσκεψη στο κομμωτήριο πριν ξεκινήσετε να πάτε σ' άλλη γη, σ' άλλα μέρη, λίγο η συνεχής έκθεση στον ήλιο, λίγο το αλάτι της θάλασσας που μπορεί να το ξεπλύνατε την ίδια μέρα, λίγο τα αυγουστιάτικα μελτέμια, τα μαλλιά αφυδατώνονται.

Ευτυχώς, μπορείτε να τους δώσετε πίσω ένα μεγάλο μέρος της χαμένης τους ζωντάνιας και λάμψης χωρίς να χρειαστεί να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο.

Έτσι, μέχρι να αποφασίσετε ποιο χρώμα, κούρεμα, χτένισμα θα τους δώσετε για τη νέα σεζόν (μπορείτε να πάρετε ιδέες από εδώ), αυτή η επανορθωτική μάσκα θα βελτιώσει την όψη τους.

Δες πως θα φτιάξεις τη μάσκα επανόρθωσης με 2 υλικά στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ