Δραματική μαρτυρία Ελληνίδας από το Τέξας: Αν μπορείς πάρε ανάσα μέχρι να σε σώσουμε - iefimerida.gr

Δραματική μαρτυρία Ελληνίδας από το Τέξας: Αν μπορείς πάρε ανάσα μέχρι να σε σώσουμε

Φωτογραφίες: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tις δραματικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι του Τέξας, το οποίο πλήττεται από τον τυφώνα Χάρβεϊ περιέγραψε η δημοσιογράφος Ρούλα Κατσαούνη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ανέφερε πως τα σωστικά συνεργεία δίνουν αυτή τη στιγμή προτεραιότητα σε ανθρώπους που «έχουν ανεβεί στις στέγες» και «δεν έχουν ανάσα».

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια καταστροφή. Είχα καλέσει το 911 – για εσάς είναι το 100- και μου είπαν αν έχεις ένα, δυο μέτρα στο σπίτι σου μην μας παίρνεις τηλέφωνο. Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Αν μπορείς να πάρεις ανάσα κάτσε εκεί μέχρι να μπορέσουμε να πιάσουμε. Σε αυτούς που δεν μπορούν να πάρουν ανάσα, που είναι κάτω από το νερό, σε αυτούς θα πάμε πρώτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το αν έχουν δοθεί οδηγίες από τις Αρχές, είπε: «Μας έχουν πει ότι μόλις αρχίσει να ανεβαίνει το νερό, να βγούμε από το σπίτι. Και ο Θεός θα σε βοηθήσει αν βρεις κάπου να πας, μέχρι να σε φτάσουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ