Μεγάλες διαστάσεις πήρε η πυρκαγιά στο Γεράκι Ηλείας [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεγάλες διαστάσεις πήρε η πυρκαγιά στο Γεράκι Ηλείας [βίντεο]

Τραυματίστηκε μία πυροσβέστης στην πυρκαγιά στο Γεράκι Ηλείας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, ξέσπασε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας, ανάμεσα στο Γεράκι και στο Περιστέρι, του δήμου Ήλιδας.

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί, με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το μέρος εκεί καεί ξανά παλιότερα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στις 15:14 και μέχρι τις 8.00 το βράδυ οπότε αποχώρησαν τα 5 αεροσκάφη Πεζεντέλ που επιχειρούσαν η φωτιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Για την κατάσβεση της επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρο, 2 ιδιωτικά βυτιοφόρα

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, ο δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, αντιδήμαρχοι, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γ. Γεωργιόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, μια πυροσβέστης, τραυματίστηκε στο χέρι, μετά από πτώση, και διακομίσθηκε στο κοντινότερο Νοσοκομείο, ώστε να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: patrisnews

Πηγή: patrisnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ