Σαμαράς: «Όχι» σε Μέρκελ-Σαρκοζί για ειδικό λογαριασμό - iefimerida.gr

Σαμαράς: «Όχι» σε Μέρκελ-Σαρκοζί για ειδικό λογαριασμό

Σαμαράς: «Όχι» σε Μέρκελ-Σαρκοζί για ειδικό λογαριασμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς δεν φαίνεται να αποδέχεται την πρόταση της Άνγκελα Μέρκελ και του Νικολά Σαρκοζί για τη δημιουργία ειδικού λογαριασμού που θα δεσμεύσει τη βοήθεια προς την Ελλάδα, ώστε να αποπληρώνονται οι τόκοι του δανείου μετά από απόφαση των δανειστών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας σε σχετική ερώτηση του πρακτορείου «Dow Jones» τόνισε πως «έχω πρόβλημα με αυτό» και μάλιστα χαρακτήρισε τη δημιουργία αυτού του λογαριασμού ως «μια έμμεση εποπτεία της Γερμανίας στην Ελλάδα».

Στις 8 το πρωί, στα γραφεία του κόμματος, έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη του Αντώνη Σαμαρά με τους στενούς του συνεργάτες και το οικονομικό επιτελείο του κόμματος, για να εξεταστεί το κείμενο της τρόικας που θα σταλεί από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ