Το ζεύγος Μακρόν υιοθέτησε μόλις έναν σκύλο, με το όνομα Νέμο [εικόνα]

Νέμο είναι ένας νεαρός σκύλος γκριφόν, με διασταύρωση λαμπραντόρ. Υιοθετήθηκε σήμερα από το ζεύγος Μακρόν και θα μοιραστεί μαζί τους την ζωή στο προεδρικό μέγαρο.


Τα γαλλικά ΜΜΕ σχολιάζουν αφειδώς τον νέο ένοικο του προεδρικού μεγάρου. Ο σκύλος Νέμο είναι μαύρος και είναι μεταξύ ενός και δύο ετών. Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν υιοθέτησαν τον σκύλο από την εταιρεία προστασίας SPA.
Γιατί τον ονόμασαν Νέμο; Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ το 2017 είναι η χρονιά των Ν για τα ονόματα σκύλων. Σύμφωνα με το κανάλι LCI, επίσης, ο γάλλος πρόεδρος είναι οπαδός του Ιουλίου Βερν και αγαπά ιδιαίτερα το βιβλίο του «20 000 λεύγες υπό την θάλασσα». Ο Νέμο ήταν ο πλοίαρχος του υποβρυχίου Ναυτίλος και κεντρικός ήρωας του βιβλίου.
Ο σκύλος Νέμο έγινε αντιληπτός από δημοσιογράφους στην αίθουσα Μουρά του προεδρικού μεγάρου, όπου γίνονται τα υπουργικά συμβούλια.

Το γραφείο της Μπριζίτ Μακρόν στο προεδρικό μέγαρο ανήρτησε πολλές φωτογραφίες του Νέμο. Σε μια από αυτές βλέπουμε την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να παίζει με τον σκύλο στον κήπο του προεδρικού μεγάρου.


Το ζεύγος Μακρόν έχει κι έναν άλλο σκύλο, τον Φιγκαρό, ο οποίος έμεινε στην πόλη Τουκέ, με την κόρη της Μπριζίτ Μακρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακρον σκύλος υιοθεσία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ