Τι απάντησε η Pink στην κόρη της όταν της είπε πως αισθάνεται ότι είναι το πιο άσχημο κορίτσι στον κόσμο - iefimerida.gr

Τι απάντησε η Pink στην κόρη της όταν της είπε πως αισθάνεται ότι είναι το πιο άσχημο κορίτσι στον κόσμο

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ποτ πουρί των επιτυχιών της δέχθηκε η Pink το βραβείο Michael Jackson Vanguard Award στη χθεσινή απονομή των MTV Video Music Awards. Η ίδια αφού παρέλαβε το βραβείο έκανε μία πολύ δυνατή ομιλία για την κόρη της, η οποία - όπως ανέφερε η Pink - της είπε ότι είναι το πιο άσχημο κορίτσι στην τάξη και ότι μοιάζει με αγόρι.

«Στα καλά του καθουμένου, μου είπε: "Μαμά, είμαι το πιο άσχημο κορίτσι στον κόσμο"» είπε η Pink. «Και είπα "ε;". Και μου είπε "ναι, μοιάζω με αγόρι με μακριά μαλλιά". Και είπα "με βλέπεις να μακραίνω τα μαλλιά μου;". Και είπε: "Όχι, μαμά". Με βλέπεις να αλλάζω το σώμα μου; "Όχι, μαμά". Βλέπεις εμένα να αλλάζω το πώς εμφανίζομαι στον κόσμο; "Όχι, μαμά." Άρα, μικρούλα, δεν αλλάζουμε... Και βοηθάμε τους άλλους να αλλάξουν, ώστε να δουν περισσότερα είδη ομορφιάς... Κι εσύ, αγαπημένο μου κορίτσι, είσαι όμορφη. Σ' αγαπώ.»

Μετά από αυτό, η οικοδέσποινα Κέιτι Πέρι εμφανίστηκε στη σκηνή και είπε ότι τα λόγια της Pink της έφεραν δάκρυα στα μάτια.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ pink τραγουδίστρια MTV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ