Το πιο δημοφιλές μακιγιάζ ματιών για τη νέα σεζόν - iefimerida.gr

Το πιο δημοφιλές μακιγιάζ ματιών για τη νέα σεζόν

Φωτογραφία: Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το ένα fashion week να διαδέχεται το άλλο, οι πασαρέλες αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όλους όσους αγαπούν το στιλ και επιθυμούν να είναι πάντοτε ενημερωμένοι για τις τάσεις που θα απασχολήσουν την επόμενη σεζόν.

Από τα πλαίσια αυτά δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και το κομμάτι της ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα του μακιγιάζ. Αλλωστε καμία συλλογή των brands που λαμβάνουν μέρος στις εκάστοτε επιδείξεις δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένη αν δεν υπήρχε αυτό. Αν δηλαδή τα ταλαντούχα χέρια διάσημων makeup artists δεν επιμελούνταν την εικόνα όλων των μοντέλων και δεν δημιουργούσαν beauty looks που μοιάζουν με έργα τέχνης και επαναπροσδιορίζουν τις εμφανίσεις μας.

Αποκωδικοποιώντας όλα όσα παρακολουθήσαμε μέχρι σήμερα, βλέπουμε ότι τη σεζόν φθινόπωρο /χειμώνας 2017 -2018 οι makeup artists του εξωτερικού μας προκαλούν να κλέψουμε λίγο από το ταλέντο τους, για να υιοθετήσουμε μια τάση στο μακιγιάζ των ματιών που παρότι δεν θα την χαρακτηρίζαμε και τόσο wearable (μιας και αφορά κυρίως μακιγιάζ στην πασαρέλα), υπόσχεται να βάλει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το βλέμμα μας.

Δείτε ποια είναι η νέα πρόταση των makeup artists για το μακιγιάζ των ματιών στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ cut crease μακιγιάζ ματιών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ