Επίσημο: Στην Κοπεγχάγη ο Ζέκα έναντι 2,7 εκατομμυρίων ευρώ - iefimerida.gr

Επίσημο: Στην Κοπεγχάγη ο Ζέκα έναντι 2,7 εκατομμυρίων ευρώ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κάρλος Ζέκα. Το τριφύλλι ανακοίνωσε την πώληση του Πορτογάλου στην Κοπεγχάγη έναντι του ποσού των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά από έξι χρόνια, ο Κάρλος Ζέκα μετακομίζει στη Δανία. Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκός ήρθαν σε συμφωνία για τον 28χρονο μέσο, ο οποίος θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως.

Ο Ζέκα φεύγοντας για τη Δανία θα φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ περίπου 2,7 εκατ. ευρώ (τα 2 εκατ. εξ αυτών άμεσα καταβλητέα), που θα αξιοποιηθούν για την αντικατάστασή του και πιθανώς για την ενίσχυση σε άλλες θέσεις.

H ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με την Κοπεγχάγη για την πώληση του Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ζέκα.

Ο Παναθηναϊκός ευχαριστεί δημόσια τον Ζέκα για τη μακρόχρονη προσφορά του στο σύλλογο. Ο Ζέκα εντάχθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2011 και στη διάρκεια αυτής της εξαετίας κατέγραψε 247 συμμετοχές και 9 γκολ με τη φανέλα του Τριφυλλιού, σηκώνοντας το Κύπελλο Ελλάδας το 2014. Διατέλεσε επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας, αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης του περιβραχιονίου.

Πλέον ο Ζέκα ανήκει στην Κοπεγχάγη, αλλά στον Παναθηναϊκό άφησε το στίγμα του. Η αυταπάρνηση, το αγωνιστικό πνεύμα και η ηγετική στάση του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι βασικά στοιχεία που τον καθιστούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους θέλουν να τιμούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο δεσμός Παναθηναϊκού και Ζέκα δεν σπάει. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Επίσημο: Στην Κοπεγχάγη ο Ζέκα έναντι 2,7 εκατομμυρίων ευρώ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρλος ζεκα Παναθηναϊκός Κοπεγχάγη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ