«Πυρετός» στον Ολυμπιακό για σέντερ φορ – Τζούρτζεβιτς και Μίτροβιτς σε πρώτο πλάνο - iefimerida.gr

«Πυρετός» στον Ολυμπιακό για σέντερ φορ – Τζούρτζεβιτς και Μίτροβιτς σε πρώτο πλάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ρυθμούς απόκτησης σέντερ φορ κινούνται στον Ολυμπιακό, θέλοντας να προλάβουν τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε λίγα λεπτά μετά την κλήρωση των ομίλων του Champions League πως το ρόστερ των ερυθρόλευκων δεν έχει κλείσει, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει τουλάχιστον ακόμη μια μεταγραφή.

Ο σέντερ φορ είναι η θέση που απασχολεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος χρειάζεται ενίσχυση αφού ο Μπεν δεν έδειξε ότι έχει το εύκολο γκολ ενώ ο Εμενίκε παραμένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και ο Ανσαριφάρντ δεν υπολογίζεται ως πρώτη λύση από τον Μπέσνικ Χάσι.

Οι διαπραγματεύσεις με την Παρτιζάν για την απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς συνεχίζονται. Ο Σέρβος επιθετικός είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ελλάδα αν οι δύο ομάδες έρθουν σε συμφωνία. Οι ερυθρόλευκοι δεν ανεβαίνουν για την ώρα πάνω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ ενώ οι Σέρβοι αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατομμύρια.

Τις τελευταίες ώρες πάντως υπήρξε ενδιαφέρον και για τον Αλεξάντρ Μίτροβιτς. Ο επιθετικός της Νιούκαστλ βρέθηκε στο προσκήνιο ωστόσο ο Ολυμπιακός ήρθε να διαψεύσει ότι ενδιαφέρεται για τον φορ της αγγλικής ομάδας. Ο Μίτροβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται ως βασικός από τον Ράφα Μπενίτεθ, μπήκε αλλαγή κόντρα στην Γουέστ Χαμ και κατάφερε να σκοράρει, δηλώνοντας λίγο αργότερα πως έχει αρκετές προτάσεις αλλά προτεραιότητά του θα ήταν να μείνει στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ