Καράογλου: Ο Τσίπρας προσέβαλε για πολλοστή φορά τη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Καράογλου: Ο Τσίπρας προσέβαλε για πολλοστή φορά τη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εάν υπήρχε … ψεματόμετρο, φέτος θα το είχε τερματίσει» τονίζει για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη ο Θεόδωρος Καράογλου.

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως «προσέβαλε για πολλοστή φορά τη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας την εκ νέου ως μέσο για την πολιτική του επιβίωση» καθώς, όπως λέει, «χωρίς ίχνος ντροπής, καμία αξιακή αναστολή και καμία διάθεση αυτοκριτικής, ο πρωθυπουργός των δυο μνημονίων που βλέπει γύρω του μονάχα χαμογελαστά πρόσωπα, της κατακρεούργησης μισθών και συντάξεων, αλλά και της κατάρρευσης της αγοράς εργασίας, υπόσχεται και πάλι τα πάντα στους πάντες.»

Σύμφωνα με τον κ. Καράογλου ο πρωθυπουργός «απροκάλυπτα επιχείρησε να ... χαϊδέψει αυτιά και χτύπησε φιλικά την πλάτη των παραγωγικών φορέων της πόλης αναζητώντας το τέλειο άλλοθι για το έγκλημα που διαπράττει εις βάρος της χώρας, της λογικής, της πολιτικής αξιοπιστίας, μα και της αξιοπρέπειας των Θεσσαλονικέων», ενώ τον καλεί αν θέλει φέτος να πρωτοτυπήσει «να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα, δίνοντας κατώτατο μισθό 751 ευρώ, χορηγώντας 13η σύνταξη σε όλους και εφαρμόζοντας όλα όσα υποσχεθεί ανερυθρίαστα τα τελευταία χρόνια, είτε να παραιτηθεί.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεόδωρος Καράογλου Νέα Δημοκρατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ