Eνα μεζεδοπωλείο-παντοπωλείο με εδέσματα από όλη την Ελλάδα στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Eνα μεζεδοπωλείο-παντοπωλείο με εδέσματα από όλη την Ελλάδα στο κέντρο της Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην καρδιά του Συντάγματος ένα ιδιαίτερο εστιατόριο -παντοπωλείο, όπου μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου και να ψωνίζεις και για το σπίτι αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο των κατοίκων της πόλης, αλλά και πολλών ξένων επισκεπτών.

Ο λόγος για το Εrgon που βρίσκεται στη Μητροπόλεως: τα ράφια του είναι γεμάτα με ελληνικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς που δύσκολα θα βρείτε αλλού: μαρμελάδα ντομάτας με ρίγανη από την Καβάλα που θα σας ενθουσιάσει, παστός τόνος Αλοννήσου, αλλαντικά από τη Δράμα, χειροποίητα ζυμαρικά από την Πέλλα, εξαιρετικές πίτες που παρασκευάζει μια οικογένεια στην Κοζάνη, παξιμάδια από τα Σφακιά, τυριά από όλη την Ελλάδα είναι μόνο μερικά από τα εξαιρετικά εδέσματα που μπορείτε να ανακαλύψετε.

Η ιστορία αυτού του μοντέρνου παντοπωλείου ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια στη Θεσσαλονίκη από δυο αδέρφια, τον Θωμά και Γιώργο Δούζη.

Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ergon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ