Ουζουνίδης: «Εάν πωληθεί ο Ζέκα, θα γίνει μόνο με τους δικούς μας όρους» - iefimerida.gr

Ουζουνίδης: «Εάν πωληθεί ο Ζέκα, θα γίνει μόνο με τους δικούς μας όρους»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκάθαρη θέση για το θέμα του Κάρλος Ζέκα πήρε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Στο περιθώριο της συνέντευξης που έδωσε για το ματς με τον Λεβαδειακό, ο τεχνικός του τριφυλλιού πήρε θέση για την περίπτωση πώλησης του Πορτογάλου άσου, λέγοντας πως μόνο εάν ικανοποιηθούν τα «θέλω» της ομάδας του θα δοθεί σε κάποιον άλλο σύλλογο!

Παράλληλα, ο Ουζουνίδης αναφέρθηκε και στο ματς με τον Λεβαδειακό, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός εύκολα ή δύσκολα πρέπει να πάρει το τρίποντο ενώ υποστήριξε πως μόλις η ομάδα βρει τη συνοχή της θα είναι πολύ δυνατή!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τα ματς με την Αθλέτικ: «Θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Κυρίως στο πρώτο παιχνίδι. Εκεί χάθηκαν οι περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Αυτά τα ματς μου έδειξαν πως έχουμε πολλές δυνατότητες, έχοντας στο μυαλό και το βαθμό ετοιμότητας του γκρουπ και των παικτών. Όταν βρούμε την σύνοχή μας και την φυσική κατάσταση στο 100% θα είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα».

Για το αν μπορεί να επηρεαστεί η ομάδα: «Οι παίκτες που έχουν έρθει είναι παίκτες με φιλοδοξίες, θέλουν να κάνουν πράγματα και πιστεύω δεν θα υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Ξεκινήσαμε με -2. Έχουμε απουσίες, τιμωρίες, δεν θα έχει και κόσμο. Δυσκολεύει λίγο τα πράγματα. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, όσο κούραση και αν υπάρχει. Οι ρυθμοί ήταν διαφορετικοί με την Μπιλμπάο. Δεν είναι πολλές οι μέρες αλλά εύκολα ή δύσκολα πρέπει να πάρουμε το ματς και στην διακοπή να φτιάξουμε πάλι την ομάδα από την αρχή. Το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά. Έχω δει τον Λεβαδειακό, έκανε καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που παίζει σφιχτά αμυντικά και κοιτά την ταχύτητα των ακραίων παικτών με την βοήθεια και του Μπραντάο. Έχουν αδυναμίες και θέλουμε να τις εκμεταλλευθούμε για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το θέμα του Ζέκα: «Έχω μιλήσει μαζί του και η θέση μας είναι ξεκάθαρη και πρώτα η δική μου. Δεν θέλω να φύγει κάποιος παίκτης και το ίδιο επιθυμεί και η διοίκηση, εκτός αν τα οικονομικά δεδομένα είναι αυτά που θέλει ο σύλλογος. Τώρα το αν θέλει κάποιος να πάρει τον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να δεχθεί τους οικονομικούς όρους που θέλουμε εμείς. Όσο και να λέμε ότι δεν επηρεάζει, σίγουρα θα έχει επηρεάσει και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Προσπαθεί βέβαια και αυτός όσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να είναι όσο μπορεί συγκεντρωμένος. Όμως όπως και να το κάνουμε, αν υπάρχει ντόρος γύρω από το όνομα σου και όταν υπάρχει όλη αυτή η διαδικασία, δεν μπορείς να έχεις το μυαλό σου 100% . Είναι όμως έμπειρος παίκτης, αγαπάει την ομάδα, οπότε νομίζω ότι θα είναι εδώ».

Για Ινσούα και Κουλιμπαλί: «Θα τους δούμε. Ο Ινσούα έκανε προπονήσεις και θα ήθελα να τον βάλω και την Κυριακή λόγω και της απουσίας του Νίκλας. Είχαμε και το θέμα με τον Ματίας που λόγω συνθηκών έπαιξε αν και ήταν ανέτοιμος».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Θα εξαρτηθεί από το αν θα γίνει πώληση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε άλλη κίνηση. Θα το συζητήσουμε και με τον πρόεδρο και θα δούμε. Σίγουρα χρειαζόμαστε παίκτες αλλά όλα γίνονται με βάση τα οικονομικά δεδομένα που έχει ο σύλλογος αυτή την στιγμή. Εγώ κοιτάω να δουλέψω με τους παίκτες που έχω. Όλοι οι προπονητές θέλουν παίκτες. Θα περιμένουμε να τελειώσουν οι μεταγραφές και ανάλογα με τους παίκτες που θα έχουμε, θα κοιτάξουμε την ομάδα. Δεν εξαρτάται από εμένα. Άλλοι έχουν και ελέγχουν τα οικονομικά δεδομένα και αυτή την στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε και το πως η ομάδα θα έχει οικονομική ισορροπία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ