Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα άκουσαν στα καφενεία για φόρους και συντάξεις - iefimerida.gr

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα άκουσαν στα καφενεία για φόρους και συντάξεις

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ /Φωτογραφία Αρχείου: Intime News

Τα παράπονα από την επαφή τους με τον κόσμο σε καφενεία και πλατείες κουβαλούν στις αποσκευές των καλοκαιρινών διακοπών οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με φόρους αλλά και περικοπές στις συντάξεις να είναι νούμερο ένα στη λίστα.

Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος που εκλέγεται στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, έλεγε στο iefimerida πως το βασικότερο ζήτημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο κόσμος είναι “η βαριά φορολογία σε ό,τι αφοράκυρίως μικρομεσαίους και μικροεπιχειρηματίες”. Για να εξηγήσει στη συνέχεια, ότι υπάρχει ένας κόσμος που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά “έχει θυμό με τηφορολογία”.

Σύγχυση και για το ασφαλιστικό

Την ίδια ώρα, έτερος βουλευτής σχολίαζε πως υπάρχει «αγωνία για το τι θα γίνει απο δω και πέρα». Λέγοντας με έμφαση πως «υπάρχει σύγχυση στο ασφαλιστικό»αφού κανείς, πάντα όπως έλεγε η εν λόγω πηγή, δεν γνωρίζει με ακρίβεια ποιες κατηγορίες και ποια ποσά θα αγγίξουν οι περικοπές στις συντάξεις.

Περιγράφοντας μάλιστα την κατάσταση, ανέφερε πως ο κόσμος ακούει πράγματα για τις συντάξεις, για τους επανυπολογισμούς και δεν έχει ιδέα τι του ξημερώνει. «Οι περικοπές θα μεταφερθούν και στις συντάξεις των 700 ευρώ; με τις περικοπές στο ΕΚΑΣ τι θα γίνει;» διερωτάτο, συμπληρώνοντας πως πρέπει να σταλεί η κατάλληλη ενημέρωση αναλυτικά στους βουλευτές για το «τι ακριβώς θα συμβεί α να κλίμακα».Επ’ αυτού, τέλος, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι ο κόσμος είναι «απογοητευμένος με το ασφαλιστικό», αφού δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ