Οι τροφές που στερούν τη λάμψη από το δέρμα σου - iefimerida.gr

Οι τροφές που στερούν τη λάμψη από το δέρμα σου

Φωτογραφία :Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γυναίκες μαθαίνουμε από την εφηβεία μας να περιποιούμαστε και να φροντίζουμε καθημερινά το δέρμα μας. Για το λόγο αυτό επενδύουμε χρόνο αλλά και χρήματα σε προϊόντα με θαυματουργά συστατικά που έρχονται από την επιστήμη της δερματολογίας και υπόσχονται να καταπολεμήσουν πολλά από τα προβλήματα της εμφάνισης μας, όπως για παράδειγμα η ακμή.

Παρόλα αυτά, με το πέρασμα των χρόνων διαπιστώνουμε, ότι η αληθινή ομορφιά ξεκινάει πρώτα από μέσα μας και από αλλαγές που οφείλουμε να κάνουμε στον τρόπο ζωής μας, με έμφαση στη σωστή, ισορροπημένη και πλούσια σε θρεπτική αξία διατροφή, μιας και αυτή έχει άμεσο αντίκτυπο. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η φράση «είμαστε ό,τι τρώμε» (και ό,τι πίνουμε φυσικά).

Από τη μια πλευρά λοιπόν υπάρχουν τροφές που είναι ικανές να διατηρήσουν το δέρμα ενυδατωμένο και να προστατεύσουν τα κύτταρά του, από την άλλη όμως υπάρχουν κι εκείνες που ύπουλα μπορούν να προκαλέσουν ζημιά και να το φθείρουν.

Δείτε ποιες τροφές πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να διατηρήσετε λαμπερή την επιδερμίδα σας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ