Η ανάρτηση Πολάκη για την περιπέτεια της υγείας του: «Ολα πρίμα» - iefimerida.gr

Η ανάρτηση Πολάκη για την περιπέτεια της υγείας του: «Ολα πρίμα»

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ολα πρίμα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, μετά την εισαγωγή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

«ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ. Μην ανησυχείτε έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα... Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές, με συγκινήσατε. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής και μονάδας του Ιπποκράτειου», έγραψε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πολάκης εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία όπου ένιωσε και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

«Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος κατόπιν αδιαθεσίας που αισθάνθηκε σήμερα το πρωί μετέβη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις» αναφέρεται σε ανακοίνωση του το υπ. Υγείας.

Τονίζεται δε ότι με την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο αναπληρωτής υπουργός θα εξέλθει του νοσοκομείου αργότερα το βράδυ της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Πολάκης νοσοκομείο ανάρτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ