Φιλέτο γαλοπούλα με μουστάρδα

Υπέροχο πιάτο, γεμάτο πρωτείνες και χωρίς λίπη. Νοστιμίζει με λίγο βούτυρο και μουστάρδα.

Υλικά

  • 1 φιλέτο γαλοπούλας (ανάλογα το μέγεθος), βιολογικό
  • 1/2 κουτάκι χάρτινο κρέμα γάλακτος
  • 1 κρεμμύδι
  • 20 γραμμάρια βούτυρο
  • 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα Dijon με σπόρους
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Καθαρίστε, ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ροδίστε το σε τηγάνι με το βούτυρο
  • Προσθέστε στο τηγάνι και τη γαλοπούλα, αφού την κόψετε σε πιο μικρά φιλετάκια
  • Αφήστε να ροδίσει καλά, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, για 6 λεπτά από κάθε πλευρά, τουλάχιστον
  • Γυρίστε συχνά τα φιλετάκια, δεν πρέπει να καούν
  • Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και την μουστάρδα -Ανακατέψτε και αφήστε να γίνει μια ζουμερή σάλτσα, για 5-6 λεπτά -Προσοχή στη φωτιά
  • Ρίξτε αλάτι και πιπέρι -Συνοδεύεται τέλεια αυτό το πιάτο με ταλιατέλες ή σαλάτα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή φιλέτο γαλοπούλα μουστάρδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ