Η πρώτη των πρώτων στην Ιατρική Πάτρας έμαθε το νέο στις διακοπές της! - iefimerida.gr

Η πρώτη των πρώτων στην Ιατρική Πάτρας έμαθε το νέο στις διακοπές της!

Η Μυρσίνη Χαμακιώτη εισήχθη πρώτη στην Ιατρική Πάτρας / Φωτογραφία: Best
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με 19.600 μόρια εισήχθη η πρώτη των πρώτων της Ιατρικής Πάτρας Μυρσίνη Χαμακιώτη, που μόλις πήρε το απολυτήριό του από το πειραματικό λύκειο Λάγγουρα.

Η 18χρονη Πατρινή, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Σκόπελο για διακοπές, μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα best για τη «συνταγή» της επιτυχίας της.

Η πρώτη των πρώτων στην Ιατρική Πάτρας έμαθε το νέο στις διακοπές της!  | iefimerida.gr 0

«Δεν ένιωσα πότε τη δυσκολία ή την κούραση, ο στόχος υπερκάλυπτε τα πάντα... Η αλήθεια είναι ότι διάβαζα αρκετές ώρες, αλλά δεν ήταν κάτι δυσάρεστο. Το διάβασμα ήταν και είναι ένα από τα χόμπι μου... Και στις εξετάσεις δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα» δήλωσε η Μυρσίνη, και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι τα θέματα ήταν ιδανικά, διαβαθμισμένης δυσκολίας. Όσο για τους στόχους μου, πρώτη επιλογή μου είναι πάντα η Ελλάδα, άλλα επειδή θέλω να ασχοληθώ με την έρευνα σε μεγάλα επιστημονικά κέντρα, ίσως για ένα διάστημα λείψω στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ