Γονείς του Μπακαρί: «Τον σκότωσαν σε μια χώρα όπου αισθανόταν πιο ασφαλής από ότι στις ΗΠΑ» [βίντεο] - iefimerida.gr

Γονείς του Μπακαρί: «Τον σκότωσαν σε μια χώρα όπου αισθανόταν πιο ασφαλής από ότι στις ΗΠΑ» [βίντεο]

Οι γονείς του 22χρονου Αμερικανού μιλούν για το χαμό του παιδιού τους / Φωτογραφία: CBS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την απώλεια του γιου τους Μπακαρί Χέντερσον, του 22χρονου Αμερικανού που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο τον Ιούλιο, μίλησαν οι γονείς του Τζιλ και Φιλ, που παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «CBS Τhis Morning».

Το ζεύγος Χέντερσον δήλωσε ότι ο γιος τους αισθανόταν πιο ασφαλής στην Ευρώπη απ’ ότι στις ΗΠΑ. «Αισθανόταν πιο ασφαλής στην Ευρώπη και στο εξωτερικό γενικά [σ.σ. απ’ ότι στις ΗΠΑ» είπε η μητέρα του, και συμπλήρωσε: «Ελεγε, ξέρετε, ότι με το κλίμα που επικρατεί με τους Αφροαμερικανούς εδώ αισθανόταν πιο άνετα στο εξωτερικό».

Γονείς του Μπακαρί: «Τον σκότωσαν σε μια χώρα όπου αισθανόταν πιο ασφαλής από ότι στις ΗΠΑ» [βίντεο]  | iefimerida.gr 0


O 22χρονος με έναν φίλο του/ Φωτογραφία: Facebook

Η παρουσιάστρια Gayle King στάθηκε στην τραγική ειρωνεία πίσω από τον θάνατο του 22χρονου νεαρού, ο οποίος κατέφυγε στο ελληνικό νησί για να γλιτώσει τη βία και τελικά ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. «Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους» τόνισε η ίδια, με την μητέρα του νεαρού θύματος να συμφωνεί και να γνέφει με το κεφάλι της συγκαταβατικά.

Ολόκληρη η συνέντευξη των γονιών του Χέντερσον αναμένεται να προβληθεί σήμερα το πρωί.

Ο 22χρονος Αμερικανός ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια καβγά στο νησί της Ζακύνθου. Φίλοι του είχαν δηλώσει στο ίδιο αμερικανικό δίκτυο ότι όλα ξεκίνησαν όταν ακούμπησαν τις μπύρες τους δίπλα σε μια παρέα αντρών. Δύο εκ των αντρών αυτών πήραν τα ποτήρια της μπύρας, τα έσπασαν πάνω στο τραπέζι και τα χρησιμοποίησαν ως όπλα.

Τουλάχιστον 10 άτομα ακολούθησαν τον Χέντερσον έξω από το μαγαζί και του επιτέθηκαν βιαίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ