«Γάμος» Κουβέλη με Μπίστη και στελέχη του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

«Γάμος» Κουβέλη με Μπίστη και στελέχη του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ

Δημοκρατική Αριστερά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επισημοποιείται η εκλογική και πολιτική συνεργασία της Δημοκρατικής Αριστεράς με το λεγόμενο «εσκυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ». Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται ανακοινωθεί και επίσημα η συμπόρευση του κόμματος του Φώτη Κουβέλη με τους «πασοκογενείς» του μεταρρυθμιστικού χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη θα παρουσιαστεί ένα κείμενο υπογραφών στο οποίο το «παρών» δίπλα στον κ. Κουβέλη θα δηλώνουν ο πρώην υπουργός Νίκος Μπίστης, ο οικονομολόγος Σωτήρης Βαλντέν, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου, ο εκδότης της «Μεταρρύθμισης» Γιάννης Μεϊμάρογλου και ο δικηγόρος Παύλος Αθανασόπουλος.

Ο κ. Κουβέλης έχει εκφράσει και στο παρελθόν την ανάγκη ανασυγκρότησης του ευρύτερου σοσιαλδημοκρατικού χώρου και της Κεντροαριστεράς, άποψη που βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον κ. Μπίστη ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως «η Σοσιαλδημοκρατία πρέπει να ξαναβρεί τον εαυτό της».

Κοινός άξονας της συνεργασίας είναι η διατήρηση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας σε συνδυασμό με την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων και την εξασφάνιση της κοινωνικής συνοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ