Ενα βήμα από την Κοπεγχάγη ο Ζέκα - Βάζει 2,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του ο ΠΑΟ - iefimerida.gr

Ενα βήμα από την Κοπεγχάγη ο Ζέκα - Βάζει 2,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του ο ΠΑΟ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανάσα από την Κοπεγχάγη βρίσκεται ο Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τους Δανούς και το μόνο που απομένει είναι να πει το τυπικό «οκ» ο σύλλογος, ώστε ο αρχηγός της ομάδας να αναχωρήσει για τη Δανία.

Η Κοπεγχάγη προσφέρει στον Παναθηναϊκό 2,5 εκατομμύρια ευρώ και σήμερα δίνει μάχη εισόδου στους ομίλους του Champions League.

Εκει ακριβώς φέρεται να κρέμεται και η μεταγραφή αφού αν οι Δανοί προκριθούν, τότε στο τριφύλλι ελπίζουν πως και θα ανέβει το ποσό παραχώρησης του παίκτη αλλά και η καταβολή των χρημάτων θα γίνει σε λιγότερες δόσεις.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, υπάρχει συμφωνία με την Κοπεγχάγη για 4ετές συμβόλαιο έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, ωστόσο όλα θα κριθούν από τις τελικές διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρλος ζεκα Παναθηναϊκός Κοπεγχάγη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ