Σκέφτεται να βάλει λεφτά στην επόμενη ΑΜΚ του Παναθηναϊκού ο Βγενόπουλος - iefimerida.gr

Σκέφτεται να βάλει λεφτά στην επόμενη ΑΜΚ του Παναθηναϊκού ο Βγενόπουλος

Αντρέας Βγενόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο προσκήνιο επανέρχεται ο Αντρέας Βγενόπουλος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος να βάλει ένα ποσό κοντά στα 4 εκ. ευρώ στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «πράσινης» ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην ΠΕΚ, την ομάδα που είχε δημιουργήσει το 2008 ο «Mr. MIG» πριν την πολυμετοχικότητα στο «τριφύλλι».

Ο κ. Βγενόπουλος σκέφτεται να βάλει στην επόμενη ΑΜΚ ένα ποσό κοντά στα 4 εκ. ευρώ, το οποίο θα αυξηθεί εάν καρποφορήσουν οι επαφές του με τους εν λόγω επιχειρηματίες, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει τις υποχρεώσεις του έως το τέλος της χρονιάς, αλλά και με το licensing της UEFA.

Ο κ. Βγενόπουλος θεωρεί πολύ σημαντική την μείωση της τιμής της μετοχής από το 1,12, που ήταν στην προηγούμενη ΑΜΚ σε 0,33 ευρώ κι αυτό θα ζητήσουν οι εκπρόσωποί του στο ΔΣ της ΠΑΕ που θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ